Manual de funcionament d'aquesta web

Ajuda a la navegació. Com accedir?

A l'arxiu d'ajuda es pot accedir a través de la icona d'ajuda, (?) de color blau, en el marge superior dret de les finestres de les funcions. L'ajuda conté una explicació de totes les funcions d'administració. Directament sota el títol de cada secció d'ajuda es mostra la ubicació d'on trobar la funció descrita. La ubicació està en cursiva i té un signe> al front.

Navegació en Cyclos es realitza a través d'un menú principal (barra horitzontal) i submenús que es mostra a l'esquerra o directament al menú horitzontal en funció de la mida de la pantalla. En navegar per més d'un nivell de profunditat (per exemple: veure perfil) Cyclos mostrarà un arbre "clickable"' directament al menú horitzontal. A més del menú, podeu utilitzar les "accions ràpides" que apareixen a la pàgina d'inici.  Es pot definir quines accions vols que apareguin en aquesta pàgina en les preferències locals (Personal> Preferències> ations Dashboard).

La finestra 'Cerca ràpida' (a dalt a la dreta) es pot utilitzar per buscar ràpidament els usuaris, contactes o anuncis. Les operacions que es relacionen amb els usuaris es poden fer des del perfil> secció Accions del perfil de l'usuari (per exemple, si realitzes un pagament o dones una referència).

Actualitza el teu perfil

Menú: Personal> Perfil o el menú superior dret: "Actualitzar perfil" (icona persona i llapis). Fes clic a Edita per canviar els camps de perfil. Per tal d'afegir i eliminar adreces, telèfons i imatges, si us plau selecciona la fitxa corresponent (en mode Edita perfil).

Per veure la informació del teu compte

Menú: Banca> Els meus comptes  En aquesta pàgina pots veure el teu compte (s) d'informació, com ara l'equilibri i els pagaments. En l'opció avançada pots filtrar per criteris específics. En fer clic en un pagament obrirà els detalls de pagament.

Fer un pagament

Menú: Banca> Pagament . En aquesta pàgina podràs fer un pagament a un altre usuari o un pagament al sistema.

Cerca d'usuaris


Menú: Usuaris> Cerca o al menú superior: Recerca ràpida 
Des d'aquesta pàgina pots buscar usuaris. La recerca de membres buscarà en tots els camps del perfil membre. En l'opció avançada pots filtrar per criteris específics. Podràs utilitzar més d'una paraula clau al cercador. També pot buscar en tots els membres si no s'especifica una paraula clau.

Cercar anuncis


Menú: Comerç electrònic> Cercar anuncis o menú superior dret: Cerca ràpida 
En aquesta pàgina pots trobar els anuncis. Pots utilitzar l'opció de paraules clau de cerca per buscar per més d'una paraula clau. En sortir de la paraules clau deixant el camp en blanc es buscaran tots els anuncis. Per veure una llista de les categories de publicitat pots seleccionar el botó 'Navegar categories". En l'opció avançada pots filtrar per criteris específics. En fer clic a l'anunci tindràs accés als detalls de l'anunci. A la pàgina de detalls es pot anar directament al perfil d'usuari (editor) o enviar una pregunta sobre l'anunci.

Posar un anunci


Menú: Comerç electrònic> Els meus anuncis> Crear o Menú: Cuadre de la esquerra > Anuncis actius > crear
En aquesta pàgina pots inserir un nou anunci. Tots els camps són auto explicatius. També pots inserir una imatge seleccionant l'enllaç "imatge". Pots actualitzar els teus anuncis fent clic a 'Edita icona'. La manera d'edició comptarà amb una pàgina (pestanya) per a les imatges. La imatge en la part superior de la llista es mostrarà a la finestra de cerca principal.

Els meus anuncis


Menú: Comerç electrònic> Anuncis d´interes> crear
En aquesta pàgina pots definir "interessos" i rebre notificacions quan algú publica una nova publicitat que s'ajusti als teus interessos. Pots definir com s'enviarà la notificació a Menú: Personal > Settings> Notificacions.

Missatges


Menú: Personal> Informació> Missatges o menú superior dret: icona de sobre 
Cyclos té un sistema de missatgeria interna. Pots enviar un missatge als usuaris o a l'administració (Equip Gestor). En enviar un missatge a l'administració hauràs de seleccionar una categoria del missatge (per exemple, suport, sol · licitud de préstec, queixa). Els administradors poden enviar missatges individuals i els missatges massius (mailings) a grups d'usuaris.

Notificacions


Menú: Personal> Informació> Notificacions o Menú superior dreta: icona de campana 
Les notificacions poden ser generats en Cyclos quan es canvia un estat o una activitat s'ha realitzat. Per exemple: un pagament rebut, balanç de canvi, canvi de límit de crèdit, va rebre referència etc. Les notificacions es poden enviar com a correu electrònic i en el futur s'afegiran altres canals (SMS, USSD). 

Veure documents 

Menú: Informació
En aquesta pàgina pots veure els documents. Això pot ser documents dinàmics (formularis web) o documents estàtics com PDF i altres arxius. Els documents poden ser manejats per l'administrador, i opcionalment també pel propi usuari (depenent dels permisos).

Veure i donar referències


Menú: Personal> Informació> Referències 
El sistema de referències és un sistema de revisió per parells. L'usuari pot assignar una referència a altres usuaris. La referència es compon d'un puntuació en una escala de valors predefinits, i un comentari personal. L'usuari pot veure les referències que li donen els altres usuaris, i les referències que se'ls dóna.

Contactes


Menú: Usuaris> Usuaris> Els meus contactes o Menú superior dreta: Cerca ràpida 
Aquí pots administrar (afegir i treure) els contactes. Selecció d'un contacte de la llista de contactes arriba fins al perfil d'usuari del contacte. A la pàgina de perfil es poden realitzar accions dels usuaris relacionats amb l'usuari (per exemple, si realitza un pagament o enviar missatge).

Configuració de notificacions


Menú: Personal> Preferències> Notificacions o Menú superior dreta: Icona del sobre 
Aquesta pàgina mostrarà una llista amb l'historial de les seves notificacions. Les notificacions es poden enviar a: 
- Esdeveniments del compte: pagament rebut, límit de crèdit modificat 
- Esdeveniments Anuncis: Anunci caducat, partit de la publicitat d'interès 
- Els esdeveniments d'accés: Contrasenya bloquejada, desactivada contrasenya 
- Referències: Referència esdeveniments rebuts, la referència ha canviat