Ervaringen bij Lets Drachten

                                                                      wat is Lets  //  welke diensten en goederen kun u verhandelen


Hieronder staan een paar ervaringen voorbeelden uit Lets Drachten.


Kijk ook even op de website.                                                                
Klik hier voor de website

Ik heb, samen met Jacob, een schutting gemaakt om de tuin van 1 van onze deelnemrs. Bij een andere deelnemer heb ik een boom gesnoeid die helemaal tegen een schuurtje aan leunde. ik vond dit leuke klussen om te doen. Van de punten die ik hiermee heb verdiend nam ik onder andere deel aan een workshop intuitief schilderen gedaan. Dat was mijn eerste ervaring met schilderen vanuit mezelf. Ik vond dit zeer de moeite waard!

Sjoerd


Ik heb een broek en rokken korter laten maken door iemand binnen onze LETS-ruilkring. Ook heb ik een opbergbox laten schilderen en mijn dakgoot laten schoonmaken. En ik heb een vriendin van mij een massagebon gegeven die ze kan inleveren bij iemand uit onze ruilkring die heel goed kan masseren. Ik heb punten (peijes bij ons Turfjes)verdiend door kleding en speelgoed te verkopen, door iemand met mijn auto ergens heen te brengen en door  1 van de deelnemers op mijn piano te laten oefenen. Diegene heeft pianoles maar geen piano.


Astrid


Ik verdien peijes onder andere met het rondbrengen van de nieuwsbrieven. Met deze peijes/turfjes heb ik een cursus van 10 yogalessen gevolgd. Dit was heel goed voor mij: ik merkte dat ik af en toe wat hyperventileerde en dat is nu helemaal over!


RenskeP.S. Bovenstaande handel heeft plaatsgevonden binnen LETS-Drachten, de namen zijn echter gefingeerd.