LETS TEXEL

Úw energie, úw talent, úw gemeenschap

Dorien Boer

Hallo allemaal!


Mijn naam is Dorien Boer en ik ben lid sinds augustus 2009.

 Voor mij is Lets een logische aanvulling op mijn leven. Duurzaamheid en het lokale karakter spreken mij enorm aan.


Wat ik zo leuk vind aan Lets is dat je het zo gek niet kan bedenken of je kan het krijgen, ontvangen en bieden via Lets.

Zo laat ik soms mijn haren een uur kammen, gewoon omdat ik dat heel erg fijn en ontspannend vind!

Ik vind het zelf ook leuk om haren te kammen en een lekkere hoofdmassage te geven.
Verder  lap ik ramen, bak ik appeltaarten, verkoop ik heel af en toe goederen/ kleren en heel binnenkort heb ik een tuinkas en ga ik lekkere onbespoten groenten verbouwen welke ik dan ook kan gaan verboeten! Ik help je met die grote voor- en/of najaarsschoonmaak  of ontdoe je terras van onkruid. Ik houd van soep maken (pompoen, courgette, spinazie, bloemkool) en kan je helpen bij een feestje (serveren, eten voorbereiden etc).  Daarnaast vind ik het leuk om flyers/ posters/ visitekaartjes te ontwerpen of bijvoorbeeld te helpen met een website.

Van welk aanbod word ik blij: lekkere taarten, vervoer, plantjes, een massage en goederen. Voor een leuke workshop ben ik zeker te porren en ook is klushulp soms heel gewenst! 


Afgelopen maanden heb ik gewerkt aan de nieuwe website voor Lets Texel. Deze is nog niet helemaal klaar maar het eind is in zicht. Voorlopig zal ik deze onderhouden en vragen van alle leden beantwoorden. Dus, kom je ergens niet uit, stuur me een berichtje, dan probeer ik je z.s.m. te helpen!


Ook schrijf ik nieuwe leden in. Ik vind dit zo leuk om te doen, we hebben altijd de leukste gesprekken!


Ken je iemand die Lets misschien wel heel erg leuk vindt, stuur deze persoon dan een link van de website of vraag mij dat te doen. (Ik heb hiervoor een speciale knop binnen de website).


Groetjes Dorien


Advertenties van Dorien vind je hier