Een lokaal ruilhandelsysteemWelkom bij LETS Tiel

Menu

Agenda

Wat is LETS Tiel?
Hoe kan ik mij aanmelden?


Maandag 19 februari hield het vrekkenechtpaar Hanneke van Veen en Rob van Eeden
tijdens het kLETS-café een geanimeerd verhaal over consuminderen. Ze waren uitgenodigd ter ere van het 17-jarig bestaan van LETS Tiel. Op de foto geeft Rob een demonstratie van hun zelfgemaakte thuisdeken.
Voor meer foto's bekijk het album op Facebook.


Heb je hulp in de tuin nodig? Uitgelezen boeken waar je vanaf wilt? Wil je je talenten ontwikkelen, of je sociale netwerk uitbreiden en gelijkgezinden ontmoeten? Dat kan allemaal bij LETS Tiel. Bij LETS Tiel ruilen we goederen en diensten zonder geld. 
Tijdens het kLETScafé laten wij zien wat we te bieden hebben en praten we bij.

De goederen die we ruilen zijn vaak zelfgemaakt, zoals jam en sieraden, of zelfgekweekt, zoals pompoenen. LETS is dan ook geen marktplaats of verkoopgroep, maar een plek waar mensen samenkomen die verspilling willen tegengaan, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en graag iets voor een ander doen.

Kennismaken met LETS? Kom naar een van onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, zonder verplichtingen. Eens in de maand is er kLETScafé in het Inloophuis, Kerkplein 1, Tiel (naast de Sint-Maartenskerk). Het kLETScafé is een prima gelegenheid om andere deelnemers te leren kennen. Ook is dit hét moment om te vertellen of te demonstreren wat je aanbiedt. Grijp je kans!Kijk voor al onze activiteiten op Facebook of de agenda.